FredericChopin Ardenimsi Cuma 16.00 diye bir bilgi dolaşıyormuş ama balon haber de olabilir tabi. Ama bana o tarihte açıklanacak gibi geliyor. ☺️
Lulemom Ardenimsi 2 haziranda iller açıklanacak 19 haziranda da ilişikler kesilecek diye söylemiş eşimin komiseri. Tabi her sene böyle dedikodular çıkar bugündü yarındı diye. Bilemiyoruz 🤷♀️
Ardenimsi @9090100 cuma gelmeden açıklansa keşke ya jandarmayada her hafta cuma cuma diyolardı cuma lafı artık bi oturmuş her ağıza gibi onlarınki gibi bi anda da açıklanabilir sanki
9090100 Ardenimsi insallah öyle olur ama bn intermetten falanda baktım haziranın ilk haftası yazıyo arkadaşımın eside bize yazı geldi bugün açıklanacak dedi ama sanmıyorum ya
Ardenimsi @9090100 eğer idari bürodaysa söylediği doğru olabilir, benim eşimde sonuçlar hazırmış dedi ama ses seda yok hiç
Ardenimsi @turnakusss aynen öyle ev taşıyacağız eşim suriyeden gelecek birde ya tatile gidelim kafa dağıtalım diyoruz bebek var üstüne üstlük ev taşıycaz hepsi ayrı dert
turnakusss Ardenimsi kardeşimin nişanı var ona göre uçak bileti alıp memlekete gideceğiz, resmen açıklanmadığı için 850 tl’lik bilete 1400 tl ödicezzz🙄
Poyrazedis Ben sanmıyorum komiserin bildiğini ya bence kimse bilmiyor ama herkes bişey söylüyor😂inşallah istediğimiz yerler geelir herkes cuma diyor ama bende merakla beklıyorm