Fadikcee kkbrylmazz ben usaklıyım küçük bi yer diğer illere göre bütün büyük illere yakın o kadar pahalı da değil çöm rahat edersiniz
kkbrylmazz gulsun-36 hayırlı olsun 😌 eşim asker benim henüz il içinde nerede görev yapacağı belli değil ama heyecanlıyız.
gulsun-36 kkbrylmazz benimde polis bizde il merkezi istiyoruz bakalım şimdi onun için bekliyoruz hayırlısı olur inşallah Uşak benim memleketim di sakin yer diye tercih ettik Mardin den dönüyoruz hayırlısı ile 🙂
kkbrylmazz elifilyas2208 Ulubey bey çıktı benimde eşim asker. Ev bakıyoruz şimdi sahibinde kiralık yada satılık ev bulamıyoruz ordan tayin olan birinden ayarlamaya çalılıcaz artık.doğalgaz yok sanırım yollar kötü diyorlar.Merkezi nasıl güzel mi 😊
elifilyas2208 kkbrylmazz anam ilçe mi çıktı bulunur inşallah canm ya merkez iyi ya merkez olsaydı ev bulunurdu illaki bı yerden pahalı ama her yerde pahalı artık gerçi yardım etmeye çalışırdim ☺️
kkbrylmazz elifilyas2208 buluruz inşallah çok teşekkür ederim 😊😊 Merkezi bende istedim olmadı maalesef