GunceVeAnnedu Merhaba hanımlar , benim kızım 7 ay 1 haftalık. ayından beri kendi yatağında yatırıyorum beşiğe sığmadığı ve hareketli olduğu için. Gece emzirerek uyutuyorum bir müddet benim yatağımda uyuyor. Güzelce dalınca kendi yatağına götürüyorum. Bir kaç saat sonra uykuda hareketlenmeye başlıyor. Üzerindeki kalın battaniye ve yorgandan kurtulup yatağı tavaf ediyor resmen. Yatağın köşelerine gidiyor en çok kendini ittiriyor. Düzelemeyince ağlayıp beni çağırıyor. Bunların hepsi uyurken oluyor . Acaba bir doktora görünmeli miyiz? Sizin bebeklerinizde böyle mi?
NeclaDefne GunceVeAnnedu gündüz yaptıklarını gece tekrar ediyorlar kızım beşikte gezmeyi aştı bazen gözü kapalı gel gel yapıyı sağa yatırıp hiç sağdan almadım oturur mırıl mırıl eder sanırım bana biseyler diyo hooop dönüp soluna yatıyo dönmeye başladığı zamandan beri böyle çok tatlı yaaaa....
Farahzeynep GunceVeAnnedu kızım uykusunda döner de döner, etrafı kaşır, tırnaklar, uyandı sanırım bakarım gözü kapalı 😒 7 ay 2 günlüğüz biz de 😂
GunceVeAnnedu Selimveannesi Teşekkür ederim. Yani koyduğum yerde bulamamak endişelendiriyor açıkcası.😂
Farahzeynep GunceVeAnnedu yastık, koltuk kenarları bulduğunu tırnaklıyor, bir de İstanbul dışındayız, mecbur birlijte yatıyoruz kızımla, bir bakıyorum kafası yanımda, bir bakıyorum poposu kafamın oraya gelmiş 😂