Merveaslan1 Kızlar 7 ay 10 günlük bebeğim otururken aniden kafa arkası düştü halı kalın biraz ağladı durdu birşey olur mu ne yapmam gerekiyor sizce
Beybisibeybisi Merveaslan1 haliya dustuyse birsey olacagini sanmam takip edin benim oglum da cok dustu oyle malesef oluyor
Melis1706 Merveaslan1 halinin ustune ben battaniye koyuyorum o bile sert geliyordu tam arkasina yastik koy geri giysede oraya duser benimki kendini yuzukoyun atio oyle olunca 2 tane battaniye2 ser kat yaptim cogu zamanda koltukta duruyorum
Arasaysu Merveaslan1 öncelikle geçmiş olsun korkmayın birşey olmaz korktuğu içinde ağlamış olabilir sadece biraz gözlemleyin kusma bilinç kayıplığı felan var mı diye birde hemen uyutmayın 2 saat sonra felan uyutun
jap Merveaslan1 endişelenmeyin bişey olmaz. Oturmaya alışma dönemlerinde çoğu bebek düşüyo. Halinde tavrında değişiklik yoksa sıkıntı yapma
Melis1706 Merveaslan1 korkma birsey olmaz cunku oturdugu yerden yukseklik gibi bir durum yok battaniye yastik koyarsin rahat eder hatta ben battaniye etrafina yastikla cevreledim oyun alani gibide yapiyorum