Karl_ozlem 23 temmuzda oğluşumun doğum günüsü var 1 yaş evde kendi aramızda mı yapsam çok acılmadan yoksa güzel bi parkta mı yapsam kararsızım parkta zor olurmu nasıl olur acaba fikirlerinz neler kızlar🥰
slkmsncemile Karl_ozlem biz oturduğumuz diyenin peyzajında yapacağız boşuna mı yazın doğdu benim kızım 🤣
Asyaveannesi04 Karl_ozlem biz kendi aramızda yaptık ailecek dedeler, neneler felan. Parkta yapınca nebilim başka çocuklar görenler canı çekenler olur
witcher Karl_ozlem Bence evde yapın parkta ki doğum günlerini hoş bulmuyorum açıkcası biz sitemizin bahcesinde yapacagız sitenin cocukları da katılabilir yanancı değiller ama parkta bir sürü cocuk var ve masa sandalye olayını nasıl yapacaksınız?
witcher slkmsncemile Yaptınız mı yapacak mısınız ? Benim de kızımın doğum günü bu pazar yapacagım sitemizin bahçesinde baya geniş bir alan süslemeyi felan nasıl yapacaksınız fikir alışverşinde bulunmak isterim :)
slkmsncemile Karl_ozlem bizim şansımız sitemiz ormanlık alan gibi göl falanda var. O yüzden avantajlı. Yani mekan kiralama vs derdi yok bizde…
slkmsncemile witcher aşkım 28 Temmuz’da bizim doğum günü. Siteyle konuştuk masa falan çıkarıyor zaten. Organizasyon şirketinden ürün kiralayacağız yada ben ürünleri satın alıp kendim yapıcam kararsızız. Kiralayınca Uyguna geliyor ama. İstanbul anadolu yakası için öneride bulunabilirim…
slkmsncemile Karl_ozlem kız aşkım 🌸 çiçeğimi doğurduğum günden beri her günü kutluyoruz ama doğum günü ayrı. Ayrıca ilerde ilk doğum gününü hatırlamayacak ama fotoğraf gördüğünde ben çok şanslı bir kızmışım desin istiyorum. Post açarım artık 28 Temmuz’dan sonra 🤣