Leylaarslan72 Oğlum 1 yaş 10 günlük hala uyurken piş piş sesi ile uyuyor var mı benim gibi olan artık kapatmak istyrm ama çıt sese kalkıyor
Minigimm1 Leylaarslan72 bizde bir yaşında bıraktık, geceleri iyice dalınca kısıyordum ilk daha sonra tamamen kapattım, gündüzleride böyle yaptim bu şekilde alıştı
printhelloworld Leylaarslan72 7 aylık olduk nerdeyse budizz e o kadar bağlı ki onsuz bir yere gidemiyorum pişpiş sesi olmadan uyuyamıyor bakalım daha ne kadar böyle devam edeceğiz
Eylblz 18 aylık hala müzikle uyuyoruz ama geceleri baya sesi kısıyorum gündüz uykusunu yüksek dinliyoruz yoksa 5 dk bile uyumaz çıt sesine uyaniyor benim kızım da🙈
Leylaarslan72 Ahsenduru111 ayyy ciddi msn offf o zaman benim daha var desenize benimkşde bir çıt sese kalkar
Leylaarslan72 Minigimm1 ya bende bir ara bıraktırdım ama çıt sese uyanır ve birde uykuda çok hareket ediyor o açıkken geri dalabiliyor o yüzden de açıyorum ama istemyrm da arada kaldım
Rahel-eflin 8 buçuk aylık kızım bizde YouTube 10 saatlik piş piş anne sesi var.tablete indirdim uyuduğu her vakit gece gündüz çalıyor. alıştık bizde duymuyoruz hic😊inşallah bayramda memlekete gittiğimiz gibi unutturucam🥰