Gamzeeeeee16 Gece titreyerek uyandım gerçekten Allah kimseye yaşatmasın berbat bir durum mastit olan anneler var mı aramızda şunu dene iyi gelecek dediğiniz birşey varmı lütfen yardımcı olun sabah sağlık ocağına gittim antibiyotik başladım göğsüm ve kolumu kullanamıyorum bebeğim emmiyor çok üzgünüm
elifdedim Gamzeeeeee16 sıcak duş yap havluya ütü bas koy çok iyi geliyo tam tıkalı değilse kendiliğinden akmaya başlar bebeğin emmezsede bol bol sağ çeken bilir canım çok zor Allah yardımcın olsun
NesliEce Gamzeeeeee16 lansinoh sıcak soğuk kompresi var ondan bakablrsnz ben aldm hatta gerek kalmadı kullanmadm istersenz fyatta yardmci olrm normlde dolap hesabmda satsa koymstm
Kedici Sıcak havlu uygulaması, sıcak duş, bana bunlar tavsiye edilmişti göğüslerim şişip acıdığında, mastitin ucundan kıyısından döndüm büyük ihtimalle.. geçmiş olsun
Betlsaracogl Her hafta Mastit yüzünden hastanelik oluyorum daha dün sıtma tuttu parol hemen geçiriyor sıcak duşa giriyorum gögsümün ağrıyan kısmına elimle masaj yapıyorum ve sağıyorum sonra düzeliyor
Adasenay Gamzeeeeee16 14 mayısta bende oldum 39 derece ateşle tir tir titriyordum gerçekten çok kötüydü .Antibiyotik kullandım Mastit olan göğsümden bol bol emzirdim .Antibiyotik kullanmadan asla geçmiyor .5 günde toparladım ben antibiyotiği muhakkak bitirin .
Gamzeeeeee16 Adasenay sağıyorum almıyor her iki göğsümüde önceden buzlukta olan sütlerim vardı onları içiriyoruz
Kucukadaminannesiii Gamzeeeeee16 2 hafta önce yaşadım göğsümün ucu iltihaplandı ve ölüyordum resmen dayanabildiğim kadar sıcak suyun altında göğüslerime masaj yaptım sonra fırça tarakla göğüslerimi bastıra bastıra aşağı doğru taradım çıkar çıkmaz da bebeğimi emzirdim şükür geçti gerçekten sıcak duşta masaj ve tarama çok iyi geliyor deneyin bi
Kucukadaminannesiii Gamzeeeeee16 şimdi şöyle, saçlarınız uzunsa ikiye ayırın ortadan sağ ve sol omuzlarınızdan göğsünüze doğru salıverin, sıcak suyun altında saçlarınızı bastıra bastıra tarayın dolayısıyla göğsünüzü de taramış olacaksınız . Fırçanın uçları ince ince olduğu için süt kanallarına maşa yapmış ve hareketlendirmiş oluyorsunuz bana çok iyi gelmişti deneyin isterseniz bi
Adasenay Gamzeeeeee16 siz sağın bol bol antibiyotik rahatlatacaktır 2 güne tam olarak 5 günde geçiyor .Çok kötü bende 3 kere oldum doğumdan bile daha zordu 😒Kanımda çok yüksek çıkmıştı enfeksiyon .Çok geçmiş olsun umarım toparlarsınız hemen