Winnithepooh Sapsikanne teyzenler şimdi sevap kazandı cennete yatrim yaoti ampule vererek aldıkları oksijen bile yazık vallahi kusura bakmayın lütfen ama aktabniz olmasida kötü 😇
Sapsikanne Winnithepooh valla ben hepsinden soğudum zaten ortaçağ zihniyetiyle ülke yönetiyorlar cennetten tapu satıyorlar resmen 🤣🤣 mümkün olduğunca az görüşüyorum ve bu konulara girmiyorum sinirlerim kaldırmıyor çünkü
witcher minikoglummmmm zam mı ? Zamcıktır o abartmayın 😂 Daha asgari ücrete zam gelince görün siz zamları. Benim tuzum kuru eşimin maaşı yüksek bende çalışıyorum olmayan düşünsün bu saatten sonra ☺️
minikoglummmmm witcher bu kadar kırıcı olmayın deprem olmadan bende alabiliyordum ama şuan hiç birseyimiz kalmadı etrafta çok cahil toppluluk var onlarin mantıksız kararlarını biz şuan çekiyoruz
witcher minikoglummmmm Kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef. Nerdesiniz deprem bölgesinde ? Depremzedelerin ihtiyaçları karşılanıyor diye biliyorum
minikoglummmmm witcher işte öyle biliniyor karşılanıyor biliniyor biz bir aydır sosyal markete internet üzerinden sıra almaya çalışıyoruz Sıra felan çıkmıyor yani herşey yalan bu çocuğun hakkını yiyorlar Allah ıslah etsin onları
Sinem57 Sunkiss ahaaa aynen fesatliklarindan çatladiklari için bize gezmeye bile vize vermiyolar vermesinler bizim toggumuz var biz onlara muhtacmiyimiz bizde Afrikaya afganistana giderük🤣🤣
witcher minikoglummmmm Canım benim eşimin ailesi hatayda gidip alıyorlar hijyen ve kuru gıda ayrıca bebeği olanda mama vs alabiliyor alanlar var yakından biliyorum eğer şuan kalktıysa onu bilmiyorum ama
minikoglummmmm witcher ben Adıyaman dayım sosyal markete gidip alınıyor 15 günde bir defa ama onda da internet den sıra almamız gerekiyor ve sırada almıyoruz şaşırık kaldık ya