Deniztalha Kızlar doğum yapalı 9 gün oldu normal doğum yaptım ilk çoöuğuöda hemen 5 6 kg gitmişti ama oğlumda gitmedi hemen daha 9 günde sadece 5 kg eksilmiş 64 ile hamile kalmıştım kalan kilom ne zamana gider niye veremedim normalmi
Asyaveannesi04 Deniztalha çok normal daha 9 gün olmuş ödeminiz var biraz zaman verin kendinize geçecek🌺
Akif_tospik 57 kilo ile hamile kaldım 82 kilo ile doğuma gittim. Doğumda sadece 4’5 kilo gitti 6 ay içinde yavaş yavaş 54 e düştüm çocuk yoruyor hareketden 😀
Deniztalha Akif_tospik ay inşallah bemde veririm çabuk çok fazla almadım ama işte kalmasın istiyorum gerçi daha normal doğum olmasına rağmen karnımı bile içime çektiğim de acyor 😁
Deniztalha Asyaveannesi04 ay ilk bebemde hemen 5 kg falan gitmişti kalan 5 kiloyu 20 gün içinde verdim bu oğlanda 12 kg aldım bugün 9. Günü 5 6 kg ancak gitmiş inşallah gider
Nisos80 62 ile hamile kaldm 64 le doguma gittim dogum sonrasi 60 a dustum 4 kilo birden verdm dogumdan sonra hemen
tazeanne_20 87 ile hamile kaldım,101 ile doğuma gittim.sezeryan oldum eve geldiğimde 94 kiloydum,şu an 88. Kızım 26 günlük