Oglusumunannesii Kızlar bebeğim 6 aylık oldu gece hiç uyanmıyor beslemek için uyanmazsa uyandırıyor musunuz
bal_cocuk Oglusumunannesii bebeğim şuan 5 aylık 40 çıktıgından beri gece hic uyandırmadım beslemek için. Şuan akşam 8-9 gibi uyuyor gece 12 de ben yatarken emziriyorum sabah 7-8 e kdar uyuyor
nazlimom_ Oglusumunannesii uyndırmayın 6. Aydan sonra gece kalkmasına gerek yok uykuya daha cok ihtiyacı var
Oglusumunannesii bal_cocuk kilo alımı iyi mi peki bu şekilde gündüzleri güzel besleniyor o zaman sizinki sanirim
Oglusumunannesii nazlimom_ internette 5 saat arayla içmesi lazım kan şekeri düşer diyor uyanıyorum ama bebeğim emmek istemiyor artık gece hiç. Bende endişe etmiştim sizler ne yapıyorsunuz diye sormak istedim
bal_cocuk Oglusumunannesii tabi tabi gelişimi önden gidiyor doktorumuz 6-7 aylık bebek gelişimi gibi dedi zaten doktorum da uyandırma demişti. Gündüz de istedigi zaman emziriyorum. Gece uykusu da çok önemli gelişimi için daha huzurlu be mutlu bir çocuk oluyor
Sema04242 Benim bebeğim 8 aylık ve en az 4-5 kere kalkıyor maşallah ne güzel uyuyormuş işte kilo alımı iyi olduğu sürece doktorlar uyandırmayın diyorlar zaten