Balbal1 Kızlar iyi geceler🙋🏽♀️ 3 aylık b bebeğim bogazinda böyle hırlama sesi geliyor normal midir yakınlarım bebeklerde bu durum oluyor diye söylüyorlar ama doktora gitmek gerekir mi
Elazeynep1 Balbal1 bizde 3 aylığız bizdede var dr götürdüm göğsünü sırtını dinledi kulaklarına kadar baktı normal bişey yok dedi oluyor yani merak etme
Tlay23 Balbal1 bizdede var canım 5 buçuk aylığız 1 aydır var 2 kere götürdüm bişi yok dediler serum fizyoloji kullan dediler
Azraaktag Balbal1 sık hapşırıyor mu peki? Büyük ihtimal burnu tıkanıktır serum damlatıp çekin ama hırıltı devam ederse Bi doktor görsün tabiki
iraz90 Balbal1 burun aspiratoruyle burnunu devamli temizle ve burun damlasi kullan hirilti oldugu zamanlar devamli kullanirim dogum yaptigimda doktorum yazmisti ogunden beri bittik sira alirim kids xlear burun damlasi oneririm
Elazeynep1 Balbal1 burnunu sürekli aç burnu tıkandığı içinde oluyor biraz serumla aç günde 2 kere en az
zumramomm Balbal1 balgam da olabilir canım yatarak mi emziriyorsun ya da emzirip yatiriyorsan ondan da olur
Sakura-chan Balbal1 onlar sümüklerini çıkaramadıklarından hep geniz yoluyla atıyorlar hırıldama da bu yüzden oluyor
Yusufyigit-1 Balbal1 sezeryan doğumla dünyaya gelen bebeklerde hırlama çok sık görülüyormuş benim bebeğimde de doğuştan hırlama var. 6 ay 18 günlük
Doruk12 Balbal1 bizde de var ara ara oluyo yine başladı bu ara. Serum fizyolojikle burnunu açıyorum öyle azalıyo biraz