Gnc27 Bebeğine tv izleten veya izletmek zorunda kalan var mı acaba ? Bebeğim çizgi filme televizyona alıştı maalesef açtığım zaman dalıp gidiyor ..yemek yemediği için bu yolu denemiştim maalesef .. açmıyorum ben de artık bikaç gündür :(
0000Bahar Gnc27 bizimki de reklam olunca bakıyor hep alıştırmak da istemiyorum yemek de yemiyor bazen dalınca bi iki bişi yedirebiliyorum nasıl olacak bilmiyorum 🤷♀️
Ucansupurge Gnc27 Eşim sagolsun kızımın TV rutini oldu🤦🏻♀️ Sabah 6da kalktığı bir ara olmuştu canım sen yat ben ilgileniyorum diyordu megersem TV izliyorlarmis🤦🏻♀️😂 çocuk çalar saat gibi sabah 6da TV izlemeye kalkıyor. Biraz izliyor sıkılıyor zaten Allah’tan öyle dalma vs yok. TV açık olsa da onun ilgisini çekebilecek birşey yoksa dönüp bakmıyor bile.
Pikapikapikacuuu Gnc27 Siyah ekran bebek şarkılarını tavsiye ederim.Ya da telefondan açıp telefonu göremeyeceği yere koyun dinlesin sadece. Yemek yediriken de eline kitap veriyorum genelde. Benim kızımda tv açık olduğunda direkt dalıyor çünkü. O yüzden kapalı tutmaya çalışıyorum. Havalar iyi olsa dışarıda da yediriyorum ama şu sıralar yağmurlu pek çıkamıyoruz bunaldık bizde evde ama çözüm tv değil.
Gnc27 Mirza-1209 13 aylık bebeğim . Çizgi film açınca baya baya dalıyor konuşmasını etkilemesinden korkmaya başladım pişman da oldum ama yemesi için 😞
Haffuse Hic izletmiyorum… birkac kez maruz kaldi, babasi da oyalamak icin genelde telefon aciyor, ama buna sahit oldukca izin vermiyorum… Ben izletmedigim icin de benden hic istemiyor… Havalar da guzel, hemen hemen her gun parka cikiyoruz…
Deryak52 Gnc27 Kaç aylık bebeğiniz Bende izletmek zorunda kalıyorum ama pek TV odaklanmiyor dikkatini çekmediği sürece emekleyene kadar izlerdi emekledi pek umursamıyor işim gücüm olduğu zaman besigine koyuyorum açıyorum izlesin diye Pek dikkatini vermez
BsO Gnc27 19 aylık tv yi aç git bakmaz hep çaba gösterdim eşimle mücadele ettim izlemesin diye şu an bin şükür yetenek olarak algı olarak yaşıtlarından daha farklı kalem tutuyor yumurta çırpıyor kaplar arası aktarmayı dökmeden yapıyor ama yoğun bi çabanın sonucu. Bazen gündüz çocuk uyanıkken banyo yapıyorum çubuk kraker veriyorum çerezlikle banyo kapısına oturup onu yiyor öuhabbet ediyoruz😂😂
Gnc27 BsO izletmemek ciddi anlamda etkiliyor evet,izletmek de kötü etkiliyormuş şuan görüyorum bunu .. bi ay öncesinde bile daha meraklıydı konuşmaya şuan donuk gibi ☹️
BsO Gnc27 evet çok çok etkiliyor beynen bedenen ben çok çok bunalırsam eğitici çocuk şarkısı açıyorum beraber oynuypruz hareketleri öğreniyor baktım kafası dağıldı tv nin uykusu gelmiş diyip kapatıyorum😁
Ess92 Gnc27 kaç aylık? Günde 10 dk nefes almak için açıyorum. 10,5 aylık Yoksa halim yaman oluyor. Zararlı olduğunun farkındayım ama kontrollü izletiyorum. İmkan varsa Hiç izletmemek en iyisi
Zlm Gnc27 dalarak izliyosa sıkıntı bence bende izletiyorum ama izlerken konuşuyorum ekrandakilerle ilgili yada yaptıkları ile ilgili öyle boş oturup izlemesine izin vermedim hiç