Zeyneeep Kızlar hesaplamayı bi türlü çözemedim bebeğim 29 en Eylül de dogdu tahminş dogum tarihş 8 ekim di
miracannesiii Gulciiiiin5555 ya benim oğlanda çok huysuz uyumuyor hiç bakablirmisinz tahmini 24 agostos dogum 4 eylül
Elazeynep1 Gulciiiiin5555 canım ne olur bizede bi bak 3 gündür delirdi resmen ne uyuyor ne ağlaması duruyor gece gündüz mahvoldu kuzum kiz bebek beklenen tarih 8.8 19 ama erken 27 07 19 da dogdu
Asgmnnnkmm10 Gulciiiiin5555 bizede bakarmışım canım..çünkü kafayı yemek üzereyim...12 Eylül doğdu beklenen doğumu 19 Eylül dü kız bebek
tugbaninpenceresi @Gulciiiiin5555 hemen atlamış gibi olucam da çok rica etsem benimkiyi de hesaplar mısın gülüm yaa, tahmini Doğum tarihi 26 Ağustos, doğduğu tarih ise 30 ağustos, kız bebek
tugbaninpenceresi @Gulciiiiin5555 ay Allah razı olsun senden canım, eyvah yaklaşmış valla 3. Atağımız olmalı bu,ne kadar süreceğini de bilebiliyor musun güzelim
Gulciiiiin5555 tugbaninpenceresi atağa girdiği gün uygulama yazıyor kaç gün olduğunu ve neler olacağını şuan girmediği için göremem canım ☺️
Annesininprensesi_18 Banada bakabilirmisnz rica etsem tahmini doğum tarihi 15 eylul gerçk doğum tarihi 18 eylül kız bebek
sinemis54 Gulciiiiin5555 rica etsem peki benim oğluma da bakabilirmisiniz🙏 Doğum tarihi 10 Ağustos 35 haftalık doğdu asıl doğması gereken zaman 10 Eylül şimdiden teşekkür ederim😊