ASLIHAN0709 Emziden anneyim saçlarımı kestirdiğüm halde ciddi dökülme var. Sizde de var mı sorun? Neler yapıyorsunuz¿
Gulciiiiin5555 ASLIHAN0709 3 ayına girdi bebeğim bian da heryer Benim saçlarım oldu acayip dökülüyor ya
Havinnnn ASLIHAN0709 bende bekleyeyim 4.5 aylığız o kadar dökülüyor ki sürekli örüyorum hiçbir şekilde azalma olmuyor belli bir çare vardır
aselrigel ASLIHAN0709 Benimde çok dökülüyor kel kalıcam diye korkuyorum hamileliğimde tek bir tel bile dökülmezdi
Annekuzusu3443 ASLIHAN0709 olmazmı o gur sacli herkezın hayran oldu saclarım kalmadı kel oldum resmen cok uzuluyorum vitamn eksıklıgnden olabılır dedı doktor ılac yazdı bnamısn demedı valla hala dokuluyor
Havinnnn ASLIHAN0709 iyi geldiğinde karanfil suyu yaz canım ben günde 2 kere süpürge vuruyorum bir de halılarım hepsi çil beyaz çok çirkin duruyor sıfıra vurmayı bile düşünüyorum 🤔
Ballibebis ASLIHAN0709 kızlar bebeğiniz 3 aydan sonra sizi yavaş yavaş tanımaya başladığı icin döküldüğü söylenir bende de aynı durum söz konusu
ASLIHAN0709 Ballibebis bana da oyle dediler canım tutam tutam dökülüyor hindistan cevizi yagı yaptım şimdi brklesın biraz yıkayym zaten saçlarım zayf ince telliydi iyice kel kalacam 😔