cocomela Bebegım 50gunluk ,Kızlar gece uykuları ıcın kundak yapan varmı??kaç saat uyuyor sizınkı ve kac aylık?varsa marka tavsiyesi alabilirmiyım🤗
Alyask cocomela ben ebebek den müslin bez aldım onunla kundaklıyorum doğduğundan berı yoksa uyumuyor 3 buçuk aylığız
deletedmom4842 cocomela ilk aydan beri kundaklıyorum ama geceleri açıyorum öyle yatıyor e bebekte müslin örtü aldım onunla kundaklıyorum sürekli
Gorursensoyle cocomela kızım 4 aylık hala geceleri kumdak yapıyorum alıştı açık olunca kısa uyuyor özel bir kundak değil e bebekten büyük müslin bez almıştum üçgen yapıp yarım kundaklıyorum tavsiye ederim çok faydasını gördüm 🤗
cocomela [bilinmeyen] 269 tl suankı fıyatı.degıyor dıyorsunuz yanı.fıyat yuksek geldıde bana ama gece uykusu ıcın alıcam sanırım
Ceylan cocomela canım normal bir müslin le yada 1metreye 1 metre %100 pamuk olan çarşaflardan kundak yap ne gerek var ona ben doğduğundan beri çarşafla kundak yapıyorum gece deliksiz uyuyor
KuzeyinAnnesii cocomela gerçekden mi kundak alıp ona paramı vericeksiniz ? Alın bir müslin yap üçgen sar bebeyi daha sonra üzerine bile örtmeye kullan nedir bu uçul kaçık para verme durumları hiç kendini zora sokma fazla gereksiz
Wrw cocomela bu sıçramalar el hareketleri yüzünden bende sürekli kundak yapıyodum ama oğlum kundaktan bile elini çıkartabildiği için owli marka uyku gurusu aldım 0-24ay 150tlye aldım ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim araştır istersen