Deletedmom_68 Daha önce yapıldı mı bilmiyorum ama şöyle il il buluşma düzenleseniz ya katılıma göre😄hazır yaz da gelmişken hem tanışır buluşuruz hem de bebeklerimize etkinlik olur. Tabi moderasyon liderliğinde🙈🙋♀️
NaimeYilmaz Deletedmom_68 Öncülük etmek isterseniz sizinle buluşma organize edelim. Geçen sene epey yapmıştık. Örnek teşkil eder sonra farklı illerde de yaparız.
Deletedmom_68 Goktugs_Mother İlçedeyim kuzum ben bergamadayım ama buluşmayı merkezde organize ederiz tabi😊
NaimeYilmaz Deletedmom_68 Mekan ve zaman kararlaştırabilirsiniz diğer annelerle. Çoğunluğa da uygun olan bir yer, gün ve saat belli bir şekilde bana özelden yazabilirsiniz. Ben de postunuzu sabitlerim daha fazla katılım olması için annelere duyurmuş oluruz. Yöntemimiz bu şekilde. 😊
Deletedmom_68 NaimeYilmaz Tamamdır o zaman bu post katında karar verilince ben size yazayım detayları teşekkür ederim🙂
Deletedmom_68 NaimeYilmaz naime hanım istanbul etiketini eklemişsiniz izmir olarak değiştirebilir misiniz?🥰
NaimeYilmaz NaimeYilmaz TheBeatles Mekan ve zaman kararlaştırabilirsiniz diğer annelerle. Çoğunluğa da uygun olan bir yer, gün ve saat belli bir şekilde bana özelden yazabilirsiniz. Ben de postunuzu sabitlerim daha fazla katılım olması için annelere duyurmuş oluruz. Yöntemimiz bu şekilde. 😊 findikbrnlu0_ bu şekilde dönüş yapabilirsiniz sizde
Deletedmom_68 barlassmoom selam😊 biraz daha izmirli anneler yazsın tek bir yorumda etiketleyeceğim hep beraber karar verelim🥰
Tazeanneveminigi Bebetonunmotheri öyle olacak gibi kuzum 😂 yoksa buralarda kendimi yiyip bitireceğim 😂
Tazeanneveminigi Bebetonunmotheri ben ücretli öğretmenlik yapıyordum taa ki hamile kalana kadar 😊 o zamandan beri çalışmıyorum. Bakacak biri olsa da keşke çalışabilsem. Ne mutlu kuzum sana 🥰