Habibeayliz32 Merhabalar bebeğim 3.5 aylık kundak yapıyorum en basından beri amaa artık elini kolunu cıkartıp uykusunu açıyor yüzünü ovusturuyor kumdagı bırakmammı lazım artk
ayse4421 Habibeayliz32 ben sadece iki hafta yaptım sonra kendisi istemedi kolunu zorluyodu kazağınin içinden çıkarıyordu kolunu bende bıraktım kundak yapmayı
anneyimanne00 Habibeayliz32 ben de aynı şeyi yaşıyorum ama zaten uyanmak istediği için çıkarıyor kollarını ve uyanıyor da eğer kundak yapmazsan kollarını istemsiz hareket ettirip korkutuyor kendini birkaç dakika sonra.. demem o ki uyku süresini biraz daha uzatıyor bizim bebişte 😔
Ebrushkaa Habibeayliz32 tek kolunu kundagin içine alın bir kolunu çıkartın kademeli şekilde bırakın kundagi
Habibeayliz32 anneyimanne00 bizimde uykuyu da uzun sure yapmamızı saglıyor ondan kundak iyi ama el kol durmuyor
evininannesi Habibeayliz32 bizde üç buçuk aylıkken önce sabahları arada kundaklamadık sonra tamamen sabah kundaklamadık gece de kendisi ellerini açtı istemedi bıraktık o şekilde benim kız da çok hareketli uykusu bölünür dedim hiç bölünmedi ama