gecekusu_- Kızlar Ağrıdan Yalova’ya gidiyoruz çok mutluyum ve heyecanlıyım çok şükür güzel yer çıktı 🙏🏻🥰 Yalova’ya tayini çıkan var mı ve Yalovada olan var mı nasıl bir yer kiralar nasıl bilen biri varsa bilgi verebilir mi ☺️
benkosarim gecekusu_- hadi hayırlı olsun inşallah ağrı’ya da gelmiş yalova’yı da gezmiş görmüş bir insan olarak tam doğudan batıya çıkmışsınız İstanbul’a yakın olması ile bazen bir avantajdır insanlar armutlu’ya tatile giderler yalova’ya termalleri meşhurdur merkeze uzak yerlerde kiralar uygundur gerçi şu sektörde pek uygun kalmadı ama
Sat_123 gecekusu_- biz siirtten geldik yalovadayız şuan 1 sene oldu ama aşırı pahalı ev kiraları özellikle neredesiniz tam olarak
Yigittsmom gecekusu_- merhaba 2 yıl olmuş sanırım siz gideli memnun musunuz acaba bu sene bizim de tercihlerimiz arasında olcak yalova
gecekusu_- benkosarim evet her şey dudak uçuklatacak derece de 😥 kızım için çok seviniyorum en azından güzel yerde büyüyecek 🥰
Tugcee6 Alperasel17 Bizde beş de sene Yalova Çiftlikköydeydik tunceliye yayınımız çıktı çok güzeldir Yalova sakin bir yer Bursa’ya İstanbul’a yakın olması avantajlı gezilecek çok güzel yerleri var ama ev kiralari ve diğer herşey çok pahalı gerçi şu zaman da heryer öyle ama hakkınızda hayirlisi olsun inşallah
Sat_123 Vera1810 bizde siirtten geldik çiftlikköydeyim siz tam olarak nerde kalıyorsunuz mahalle vs park anneleri gibi olabiliriz
Vera1810 Merhaba kızlar bizde temmuzda geldik buraya batman merkezden. Suan merkezde degılde çiftlikköydeyiz. Etrafa alışma evrensındeyız ama ben yadırgamadım sevdım hatta baya sevdim. Tam sahıl kasabası nezih bayıldım.
Sat_123 gecekusu_- Vera1810 insanları çok tuhaf tesettürlüyseniz çok laf söyleyen var ben başta çok üzülmüştüm şimdi alısıyo insan😀ama pahalı bi yer malesef
Vera1810 Sat_123 ben pek gündüz çıkmıyorum ama benım evin aşağısında centa avm ve şok var yan yana. Burası sultaniye mahallesi imiş ardıç sokak inşallah tanışmak nasip olur belli olmaz 🙂 denk geliriz belki
Gmzcn Sat_123 bende çiftllikköydeyim 4 bucuk yaşında ve 16 aylık bebegm varr siz neresindesinzz tam olarak burda doğru düzgün parkta yok🥹
Gmzcn Sat_123 on dakikalık mesafe diye düşünüyorum ben sahil tarafındayım sen dağ tarafındasın sanırım🥰 görüşelim müsait oldugun zaman haber verr☺️
Sat_123 Gmzcn hakmar vs falan var eczane yakınım sahile de yürüyüp gidilebiliyo olur havalar daha fazla soğumadan görüşelim