Bilgilianne21 Kızlar evim baya büyük uygun diye almıştım ama 3 katlı olunca en alt kattan çekmediğini farkettim isteyen olursa satmayı düşünüyorum çok uyguna 250₺ ye inanın hiç kullanmadım☺️
[silindi] Bilgilianne21 benimde evim dubleks bi kat yukarıyı çekiyosa almak isterim telsiz arayışındaydım bende model resim var mı bide hangi şehirdesiniz
[silindi] Bilgilianne21 eşim pazarlık yapmadan bişey almıyorrrrr dkdkdjjd nereden alalım nasıl iletişim kuralım
Baharnur Bilgilianne21 a101 e 140 gibi bir fiyata gelmişti . Sıfırları 300-350 lirayken sizin 200 ve altı fiyatları yazmanız lazımdı nede olsa ikinci el.
Bilgilianne21 [silindi] ne zaman geleceksiniz almaya numara alabilirim isterseniz buradan da haberleşebiliriz instagram adresi de alabilirim siz nasıl isterseniz
[silindi] Baharnur ya öyleydi dimi bende ben mi yanlış hatırlıyorum acaba diye düşündüm bi an o yüzden 200e istedim ama bilemedim
Bilgilianne21 [silindi] ben 350₺ ye almıştım siz bilirsiniz isterseniz 200 de olur 1-2 defa kullandım ancak