HCK Miraay kan değerlerinize baktırın stresten de olabilir altında birçok sebep olabilir taşikardi olabilir bende o şekilde yim şu sıralar hastanede çalışıyorum doktorum ilaç verdi 1 hafta gözlemleyeceğiz nabzım 136ydı
Edssdf Tiroidlerine baktırmani öneririm. Sağlık ocağından isteyebilirsin. Çarpıntı terleme hızlı kilo verme saç dökülmesi ince titreme eşlik ediyorsa kısa zamanda Dr görüşmelerin
Miraay Edssdf hep kan tahlili yapılıyor ama temiz çıkıyor , aşırı hızlı atıyor kalbim mesela dakika da 100 110 yani normal sınırın bi tık üzerinde herhalde bazen de 140 falan okuyordur
Miraay HCK ben dah önceleri tabi 7 8 ay önce falan arka arkay gittim kardiyoloji ye beş şey yok dediler ama son zamanlarda çarpıntı çok arttı anlamadım yani ya
Ozgeruya Miraay yok gitmedim biara çarpıntıyla sırt ağrımda oluyordu ama 2-3 gündür aniden çarpıntı oluyor sadece
HCK sevo05 gayet toparladı ama o anlık ataklarımı çünkü taşikardi sinir üzüntü heyecan gibi duygusal değişimlerde tekrarlıyor. Bende yan etkisi olmadı tabi her insanda farklılık gösterir doktora danışarak bir yol izleyin