Mirza-1209 taclikizim311 ilde olursanız ilçelere eşiniz göreve gidiyor görev olmayınca 8/5 ya da 24 çalışıyor cumartesi günleri genellikle spor yapıyorlar 2 3 saat pazar evde oluyor eğer görevde olmazsa
Mirza-1209 taclikizim311 komando ya da asayiş benim eşim ilçeden ile atandı o yüzden olmuş olabilir ama net olarak bilmiyorum
taclikizim311 berkinannesi_ peki lojman nasıl kalan var mı bende istiyorum eşim pek sıcak bakmıyor temiz değil falan demişti
berkinannesi_ taclikizim311 kalan baya kişiler ver ev kocaman kendine ait bahçen var biz her şey ektik bahçemize prefabrik evler kışın soğuk oluyor diyorlar 1 ay oldu geleli insanlar sıcak en güvenilir yer bence
Metehantugce berkinannesi_ eşyalı ev durumu nasıl acaba bilginiz var mı bizimde tayinimiz Bingöle çıktı
berkinannesi_ Metehantugce bizim kaldığımız apartın eşyaları idare ederdi buzdolabının içi küçüktü bulaşık makinası yoktu diğerleri de iyiydi 2+1 de kalıyorduk ama geneli 1+1
Metehantugce berkinannesi_ kaldığınız yer askeriyenin yerimiydi yoksa özel mülk olarak mıydı acaba biraz bahseder misin Rica etsem