gulertknn1 Kızlar bebeği emzik tutmayanlar yada elinde fazladan bi tane olanlar ultra air erkek 0-6 var mı acaba??
mom0989 gulertknn1 ben de 2 tane ver kızım emmedi canım almadı ağzına. Ben de nuk yaslı emzik aldım onu kullanıyorum. İstersen ikisini gönderebilirim ücretsiz
Miranmzgn mom0989 aaa selam seni happymom dan biliyorum. Bebeğin bi türlü uyutmuyordu şimdi uyutuyor mu bari minik prensess
mom0989 Miranmzgn 😂 ay allahım nazarlardan saklasın uyuyor hiç uyumamazlık yapmamıştı canım karıştırdın sanırım 🥰🥰
mom0989 gulertknn1 yok canım kutusundan çıkardım çekmeceye koydum ama şöyle birşey var benimm ki kız diye birisi pembe birisi mormuş 😓😓 istersen ekle resim atayım instagramdan deniizozmen iki ii var
Miranmzgn mom0989 yok yok yanlış hatırlamıyorsam sendin ya bebeğim çok hareketli beni uyutmuyor diyordun😂
mom0989 Miranmzgn he şimdi hatırladım karnımda öyleydi evet canım sorma ne çektim hamilelikte ya 😂😂😂 böyle bir hareketlilik olamazdı sıpada geceleri resmen ağlıyordum
Miranmzgn mom0989 yalnız ne çabuk unutmuşun o uyuyamadığın geceleri 😄kaç postta karşıma çıkmıştı ay ne üzülmüştüm uyuyamıyon diye
mom0989 Miranmzgn 😂😂 ana olunca insan hamileliğinde neler çektiğini unutuyormuş şimdi onlar aklıma bile gelmiyor İnan ki 😒😀