Karan2023 Aselllll uzak dur bu kadından kod mod hikaye eşinden ilgi görmüyor sanırım Burda ilgi beklemek için post açıyor üslupsüz bana yazmış senin ihtiyacın yok gibi aaa dedim gbt’mi görmüş parlak zekasıyla taaa oralardan
DiyetteyimYiyemem Aselllll dün birisi yazdı sizin ihtiyacınız yok gibi görünüyor diyip vermedi garip bir kişilik
Aselllll DiyetteyimYiyemem hımm bende İstanbula gelmişken alısverıs yapıyorum kızıma ara ara ındırım olunca ıyı oluyor bu sene krese vercem bıseyler almam lazım
Karan2023 DiyetteyimYiyemem o birisi bendim manyak psikolojisi bozuk bu kadına denk geldim ama ağzının payını verdim istiyorsa ben ona maddi be manevi destek saglayacagım vereceği bi kod özel time alır gibi mülakat yapıyor işsiz boş insan 😂
ikiCicek Anne-canan bu nasıl bir tabirdir ya vercekcsn ber yani insanlara bunu neden soruyorusn ki ben. Burda 1 haftadır kod verşyorum herkes çe kimseye ihtiyacınz varmı ne kadar gbi sorular sormadm amacınz nedir🤣🤣🤣
Sibel559 Anne-canan bir kod vereceksiniz sadaka verir gibi davranıyorsunuz yazın ihtiyacı olan alsın yani