Nur336 Kızlar merhaba nasıl kilo verdiniz benimde fazlalarim var diyet yapamıyorum tatlı isteğim çok fazla ve sürekli acıklıyorum malum emziriyoruz siz neler yaptınız hadi sohbete
MelisasMom Nur336 ben boool su içiyorum, vitamin kullanıyorum ve çok yememeye çalışıyorum zaten gaz yapmasın diye bebişe… 2 hafta oldu doğum yapalı 14 kilo verdim
Moniza Nur336 bende ayni sorun var ekmek yemek hepsini kisabiliyorum ama tatlı isteğim hiç bitmiyor spor yapmak istiyorum 2 çocuğum var biri aşırı hareketli vok yoruluyorum spor yapamıyorum nasıl gidicek bu kilolar 🤷♂️
Nur336 MelisasMom ilk doğum yaptığında bende 12 kilo vermiştim ama yinede fazlalıklar var sizin ki daha çok yeniymiş güzel gunlerde buyutun inşallah biz 9 aylık olduk ama bende aşırı tatlı isteği var malesef kilolar gitmiyor öyle oluncada
MelisasMom Nur336 aslında fazla tatlı isteği magnezyum eksikliğinden diye duymuştum belki diyetisyene ya da doktors giderseniz bir çözüm bulurlar
Nur336 Moniza benim kızımda öyle aşırı hareketli spor yapmam imkansız yani yapsam bayılır kalırım yorgunluktan 😄
beyzzsenturkk_ Nur336 ben bölgesel incelmeye gidiyorum yememe dikkat etsem belki cok faydasını görürüm ama ona rağmen bile ilk seansta bacaklarımdan 6 cm incelme gördüm şu an sadece ödem atmaya sıkılaşmaya gidiyorum