Dlr89 Merhaba anneler 2 kez denk geldim bebeklerin gece derin rahat uyuması için damla yada spreydi galiba öle bişi warmış duymamıştım hiç kullanan warmı yada daha doğal tawsiyesi olan
Elisa_34 Dlr89 sprey duymadım da. Baybay damla ve kids uyku surubu duydum hatta kullandim. Benim bebeye hic bisey fayda etmiyor. Kolik uykuyu sevmeyen 2 yaşına girecek nerdeyse hala sıfır uyku. Bazen olmayınca olmuyor ..
jap Dlr89 damla var. Ama uyku süresini uzatmıyo ya da gece uyanmaları ortadan kaldırmıyo. Sadece uykuya geçişi kolaylaştırıyo.
Bus1903 Dlr89 eltim 6 aylıkken kızına baybay damla kullandı gece gündüz kavramını ayırt etsin diye ama aratırdıgımda temiz içerikli olmadığı yazıyodu cesaret edemedim ben 😂
Dlr89 Elisa_34 yaaaa geçmiş olsun kolik bebek zor size ayrı bebeğe ayrı zor allah yardımcınız olsun sağlıkla büyütün inşallah.peki bu dediğinizi nerden alabilirim reçetesiz alınan bişimi
Arslann Elisa_34 ya bizimde durum aynı öğle uykusu 3 gündür sıfır yani akşam 6da uykusu geliyor yatıyor 1 saat sonra mecbur kaldırıyorum yoksa gece uyumak bilmiyor napıcaz böyle bilmiyorum
Dlr89 -Sonayyy- çok teşekkür ederim bilginiz için hiç bir sağlık problemi yok özellikle gece uykuya dalmada zorlanıyoruz sabahları erken kaldırıyorım öğle uykusunu zorda olsa yaptırıyorum ama gece müthiş zorlanıyorum memeyi emzik olarak kullanıyor resmen
-Sonayyy- Dlr89 detaylı olarak incelemek lazım o zaman gün içinde neler yapıyor uyku saatleri nasıl. Nasıl uyuyor hepsini irdeleyip öyle bir sonuca varmamız lazım.
Dlr89 -Sonayyy- teşekkür ederim daha iyi gözlemleyeceğim.peki humana iyi geceler çayı var bilirisniz onu ben içsem sütümden geçermi yada kızıma dikkatli ölçüde wersem 9 aylık
Dlr89 Bus1903 wazgeçttim bende kullanmaktan bi korktum😬hımana iyi geceler çayı warmış bakalım uygun görülürse onu deneyim diorum
Dlr89 -Sonayyy- humana iyi geceler çayını denemeyi düşünüyorum uyku saatinde önce içsin bakalım işe yarat inşaşlah cidden çok zor dalıyo uykuyo keyfi yerinde ama uyku oldumu yok