Dedimolabilir Kızlar merhaba, sorum kedi annelerine. Annemin kedileri icin kokmayan kum yada kokmasin diye icine bisey katiyormusunuz. Lutfen yardimci olun ne aldiysak koktu hergun iki kere temizleniyor kum ama yok.
Sunlight Dedimolabilir Lavanta yağı damlatırsanız hem kötü kokmaz. Hemde parazitleri kedinizden uzak tutar 🌺
NariNariKiminYari Dedimolabilir bizim burda bir milyoncu var ordan alıyoruz marka olarak bilmiyorum bir de karbonat döküp karıştıranlar var 2 haftada bir komple kumu döküp kum kabını yıkıyoruz hiç koku olmuyor
Umutsuzmutsuz- Halimea koku giderici kediler için özel mi bana da söyleyebilir misiniz bende kum kokusundan rahatsız oluyorum
Ysgl26 Dedimolabilir zor oldu ama başardım 7 yıldır alaturka tuvalete yapıyo 😅 bi de sifon çekebilse iyi olırdu 😆 önce kumu tuvalete koydum iki gün arayla kumu azalttım kumu tamamen kakdırdım gazete kağıdı koydum sonra kum kovasını kaldırıp tuvaletini içine koydum gazeteyi en son gazeteyi tamamen yok ettim tuvalete alıştı
Dedimolabilir Ysgl26 yaa harikasin ben burda kizima daha alistiramadim sen kediye alistirmissin tebrik ediyorum seni 👏👏👏
Halimea Umutsuzmutsuz- evet kedilere özel kokular var , kokulu kumlar da var , ama kendinizin alerjisi varsa tavsiye edilmiyor.
MelisasMom Dedimolabilir van cat aktif karbonlu kedi kumu kullanıyorum hiç kokmuyor çok güzel hele günde 1 defa alınırsa tertemiz