keremikooom Kızlar merhaba, evimizi boyatacağız nasipse. Cephesi arka, çok aydınlık bir ev değil. Filli boya aydan , lületaşı, ipeksi 35 gibi renkleri kullanan var mı sizce nasıl olur, ya da önereceğiniz bi renk 😍
Ysfmt keremikooom ipeksi 35 boyayınca uçuk maviye çalıyor bilginiz olsun.biz grimsi istedik mavimsi olmuştu..usta bize lületaşını önermişti ama
AgentMom keremikooom filli boya kırık beyaz yaptık hafif kreme çalıyor ama baya aydınlık güzel duruyor
OptimusPrime keremikooom Filli boya çok güzel. Ben andezit25 kullanıyorum evde. Size koyu kalabilir. Birde alacaksanız nalbura gidip size boyayı çeksin. Kutu boya almayın. Hangi boyayı alırsanız alın uzun süre kutud abekleyenler renginde problem olabiliyor. Bizim nalbur direk bir makiensi var kodunu girdi kutuladi vermişti.
Kedilivebebeli Andezit10 bir hafta önce boyattık müthiş bir renk çok açık ferah grinin en açığı gibi düşünün tavan beyazına yakın bir renk
mertalibrother Kedilivebebeli fotograf atma şansınız varmı bizde taşınıcaz yakın zaman boya yapmamız lazım boya arayışındayım
keremikooom Kedilivebebeli ben bi içmimarla konuşmuştum bana andezit10 veya ipeksi10 önerdi. Bana fotoğraf atar mısınız ne oluuurr 🥰
mertalibrother keremikooom bir kaç aklımda olan renkler var yazayım canım filli boya kum beyazı momento silan , filli boya hasır 310 , marshall gelin teli , polisan dingin gri