Birmelekbinlekebek Tugbaumayy pahalı bir şehir ekonomik durumunuz ne bilmiyorum ama biz askeri personel olarak zorlaniyorz hem kiralar yüksek hemde diğer imkanlar ama deniz gezme tarihi yonden iyi tabi
Tugbaumayy Melis22 ne kadar acaba sahibinden den bakıyorum en az oturulacak evler 12bin kiralık olarak gerçekten o kadar var mı siz kaça oturuyorsunuz
Melis22 Tugbaumayy evimiz kira değil ama şöyle söyleyeyim yeğenimin buraya tayini çıktı 1+1 9 bine kiraladık merkezden 🥺
Melis22 Tugbaumayy ya saçma sapan kutu gibi evler 8 9 dan başlıyor ki çok yeni evler değil bire şimdi dolar da arttı hemen fırsata çeviriyorlar
Tugbaumayy Birmelekbinlekebek sadece eşiniz mi çalışıyor tek maaş yetiyo mu ya bu kadar absürt kiralara gerçi ekonomi de berbat ama
Hilaalhepp Birmelekbinlekebek merhaba eşiniz askermiş bizim tayinimiz de oraya çıktı biraz bilgi verirmisiniz merkez hakkında
Birmelekbinlekebek Hilaalhepp yani kiralar yüksek sosyal aktivite olarak denizi ve tarihi yerleri var bence sosyal açıdan güzel dedifim.gobi ama ucuz bir şehir degil
Hilaalhepp Birmelekbinlekebek anladım bu konu hakkında biraz pahalılıktan şikayet eden gördüm 🤦♀️ eşiniz merkezde mi görev yapıyor branşı ne ev kolay buldunuz mu ve çalışma saatleri kaç kaç oluyor genelde çok sorru sordum kbakmYın 🙂