Hilalce56 Sakaryada ve ilçelerinde çalışan jandarma arkadaşlar varsa yazabilirmi çalışma sistemleri nasıl veya kiralık ev varsa söylerse memnun olurum
Merve_54 Hilalce56 bende erenlerde oturuyorum Sakarya ama ben buralıyım eşim mütaait Sakarya’da çok güzel bir şehre çıkmış tayin 😊
Aleyna_12 Aleyna_12 şöyle söyliyim benim eşim Serdivan ilçe jandarmada olay cok yok. Kiralar ve sebze meyve biraz pahalı. Akyazı hendek Adapazarı asayiş bakımından yogun. Akyazı hendek geyvede dış karakol var. Genel olarak çalışılabilir bir yer. Merkezde kiralar pahalı. Taraklı ufak bir ilçe yazılmayabilir.pamukova merkeze uzak. Diğer yerler hemen hemen 30 km. Asayiş komando var gelebilirse oraya gelirse daha iyi sadece toplumsal olaylara müdahale ediyorlar. Merkezde 1 gitim araştırma cocuk hastanesi ve kadın dogum var yanyanalar. Yenikent devlet hastanesi var. 2 adet özel hastane var fiyatlar biraz pahalı ama tercih edilebilir. Aklına takılırsa yine sorabilirsin. Umarım memnun kalırsın.
Aleyna_12 Hilalce56 tercih yerleriniz deniz avantajı var. Ama yogun işleri oluyor. Hakkınızda hayırlısı
ZeydPamirmom Merhaba bizim de Sakarya kaynarcaya çıktı tayinimiz nasıl biyer kiralık ev bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim 🌺
Dmelissa Merhaba, Hendek çıktı bize de lojman durumu, kiralık evler ve kreşler hakkında bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi