Deryamaysa Pamukçuk var kuzumda 3 aylık. 2 aydır geçmedi. Pamukçuk emme reddi yapar mı? Nasıl geçer bu pamukçuk doktor şurup verdi fayda etmedi lütfen yardım
1pekmom_ Deryamaysa canım yapabilir diye biliyorum, kaynatılmış ılımış suya karbonat yapıp temiz gazlı bez ya da tülbentle silebilirsin iyi geliyor geçmiş olsuun hemen geçer inşallahhh 🙏🏻🙏🏻
Babybloom Deryamaysa 15aylıkken olmuştu kızımda ve bu vesileyle emmeyi bırakmıştı. Emziremediğini öğünlerde mutlaka sağım yapın, bol bol ten teması yapın, biberon verecekseniz bile önce meme teklif edin sonra biberon verin
Deryamaysa 1pekmom_ Allah razı olsun ya bebeğim ondan beri emmiyor son 2 aydır çok isteksiz kimse de söylemedi meme reddi yapar diye geçerse düzelir mi sizce Allah razı olsun
12-12-34-76 Benim bebeğimde de meme reddi oldu o aylarda pamukcuk çıktığını farkettim doktor karbonatlı suyla temizle dedi. Sonra yavaş yavaş meme aldı yine
Deryamaysa 12-12-34-76 ya bebeğimin dişinde var doktor söylemedi diyor ki bademciğe kadar olursa red tapar eğer bundan yaptıysa çok üzüleceğim sağ almıyor sol alıyor onu da canımsiterse
12-12-34-76 Deryamaysa ağzının her yeri beyazdı her yerine sürün isterseniz karbonatlı suyun bir zararı olmaz
Merveapolat Sadece ılık su ve tülbentle silin karbonat ağız içini tahriş eder, süt tazyikli olunca pamukçuk yapar genelde