Cedricc Selamlar 🌺 Bingöle tayinimiz çıktı. Ama merkez mi ilçe mi henüz net bilgi yok. Bingöl’de yaşayan var mı? Nasıl bir yer ? İmkanları neler ? Bilgi verir misiniz?
dygusalmom97 Cedricc bingöle yakınım güzel yer avmsi cafesi var oradaki arkadaşlar memnun .gidenlerde üzgün
piremsesssannesi Cedricc çok küçük bomboş bir şehir hiç sevmedim ben ama eşimin ailesi orda olduğu için sevmiyor olabilirim 😂bi kez gittim sadece yorum yapmam doğru değil ama çok sakin bi şehir bunu söyleyebilirim net
Mirza-1209 Cedricc geçen sene geldik ilçelere göre merkez çok çok iyi ama çok güzel bir yer diyemem bir çok sey için kısıtlı bir şehir gezilecek yerler marketler😂 küçücük avm en azından ilçe gibi değil deyip kendimi avutuyorum
Cedricc Mirza-1209 merkezde olunca genelde nerelerde asker eşleri oturuyor hangi mahallede oturuyor askerler canım?
Mirza-1209 Cedricc burda belli bir yer yok eşimin arkadaşları Farklı Farklı yerlerde oturuyor lojman dışında oturanlar herhangi bir yerden ev tutuyor kafasına neresine yatıyorsa 😊