[silindi] Kızlar 6 aylık bebeğim var ve hamile olduğumu öğrendim sürpriz oldu çünkü korunuyorduk bugün keseyi gördük hala çok şaşkınım korkularım da var nasıl olacak bilmiyorum başına gelen ve güzel tavsiyeler verecek olanlardan yorum bekliyorum 😊
Miray17 [silindi] başıma gelmedi gerçi korunmanıza rağmen olmuş bence erken mi erken olmuş etrafınızda yardımcı olabilecek birileri varsa alışana kadar iki çocuklu hayata sizin için iyi olur herhalde 🌸
Belinaytuana [silindi] afedersiniz neyle korunuyordunuz bu arada hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Serena94 [silindi] hayırlı olsun bebişiniz😊 hangi marka prezervatif kullanıyordunuz acaba ondan almayalım😂
[silindi] Barlas0922 sezaryen doğumdu bugün kendi doktoruma gittim doğurabilirsin sezaryende yine sıkıntı olmaz dedi
[silindi] Belinaytuana eşim korunuyordu prezervatifle aslında ilk doğumdan sonra hap düşünmüştüm ama doktorum hormonlarını bozmayalım daha önce nasıl korunuyorsanız öyle devam edin deyince prezervatife devam etmiştik biz de