Ardenimsi Kızlaar polis tayinleri hakkında duyum alan oldu mu hiç ya geçen sene 27 mayısta açıklandı şimdi ne zaman açıklanır eşleriniz hiç bişey diyor mu yeni duyumlar var mı ?
Sadece_nil Ardenimsi bakan değişimini beklerler diyordum ama jandarma açıklandı muhabbetinden sonra acaba mi dedim. Bir de ipka verme kapanmamis o yüzden haftaya olur bence ama inşallah cuma aciklayiverirler de kafalar netleşir 🙏
Guness1 Sadece_nil İpkalar kapanalı baya oldu diye biliyorum bende açık olan depremden dolayı dilekçe vermeydi o devam ediyordu
Ardenimsi @Guness1 kilis ve osmaniye de dogu olarak eklendiği için bi tayin güncelleme olmuştu bir haftalık kapandı o da zaten eşimle konuştum yeni bizimkide hazırmış açıklanmış ama yüklenmemiş daha diyor
Guness1 Ardenimsi aynen öyle olmuştu güncellemek isteyen güncelledi biz değiştirmedik bakalım hayırlısıyla açıklansın
Caglarege03 Ardenimsi geçen sene jandarmadan bir hafta sonra açıklanmış ama bu sene o kadar sürmez cumaya açıklanır gibi laflar dönüyor inşallah bir an önce açıklanır 🤷🏼♀️
Ardenimsi @Caglarege03 cuma günü bakanlık kabine değişimi olacağı için açıklanır diye tanmin ediyorum bende
Caglarege03 Ardenimsi olabilir canım jandarma açıklanmadan öncede 3 Haziran diyorlardı. Sizin tayin batıya mi doğuya mi