hzlkr Merhaba güzel anneler size bir şey danışmak istiyorum bebeğim 6 buçuk aylık geceleri saat başı hatta bazen yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor ve asla emmeden geri uyumuyor hep meme ağzında olsun istiyor çektiğim an uyanıyor ne yapabilirim bunun için yardımınıza ihtiyacım var doğru düzgün uyku düzeni de yok kolik bir bebekti gündüzde uyumuyor doğru düzgün 😓
KLORAK hzlkr tıpatıp aynısının gündüz versiyonunu yaşıyorum Bazen sıcak duşa giriyorum kanallar iyice acilsin. İyice emsin tıka basa doysun diye ise yariyor ve uygulamanın gürültülerini kullanıyorum kuş sesleri keman VS.
hzlkr Mhdbtl--- Bugün yatmadan mama yediricem normalde emzik tutan bir bebek ama gece hiç istemiyor inat ediyor sanki
Selinsn hzlkr benimki de aynı sürekli uyanıp emiyor emmeden uyumuyor emziği istemiyor dişleri geliyor ondan herhalde diyorum umarım bir an önce geçer
Pastoralsenfoni Aydan bildiriyorum hala öyleyiz. Gece beslenmesini Bıraktıracağım diye diye bu aya kadar geldik. Bir an önce çözmenizi temenni ediyorum , siz bir şey yapmazsanız kendi kendine düzelmiyor çünkü.
hzlkr -Sonayyy- Gündüz çok az uyuyor bıraktığım an uyanıyor kucakta durmak istiyor hep uyurken bile o yüzden kucağımdan bırakırsam 10-15 dk uyuyor gecede böyle. Mama yaptım yedirdim tok olmasına rağmen emerek uyumak istiyor uyudu uyandı yine şimdi uyutmaya çalışıyorum emene kadar kendini yırtıyor
-Sonayyy- Öncelikle uyku düzeni oluşturmakla başlayın rutinler oda koşulları uykuya göre şekillenmiş olmalı. Meme uyku ilişkisini kesmek ne yazık ki anneleri zorladigindan birden kesmek taraftarıyım ben. Sadece belli saatlerde emmeli ve memesiz uyumayi ve benim tercihim desteksiz uyumayı henüz en güzel vakitteyken öğrenmesi.