Serifemete Kızlar merhabalar. 3 aylık 5 günlük bebeğim aşağı yukarı bu kadarlık bebeklerle nasıl konuşmak daha iyi olur hangi aktiviteler daha hoşuna gider sunan eline bişey verince tturup ağzına götürüyor çıngıraklı oyuncaklar var daha tam anlamasada ama nasıl oyalarım nasıl vakit geçiririm şaştım
yigitinnnannesii Serifemete oyun halısı almalısın kesinlikle canım ben aldım çok güzel vakit geçiriyor üstünde birde zeka kartları aldım o da çok dikkatini çekiyor birde ben arada kitap okuyorum hoşuna gidiyor benimkinin
Meri-Mel Serifemete Benim kızımi o dönemde oyun halısı almadn önce aynaya bakma ,kart gosterme resimlerden hikayeler bulma gibi şeylerle oyaliyordum 4. Aya doğru oyun halısı aldık epey oynadı 5.5 aylıkken ondan da sıkıldı şimdi çok nadir oynuyor ama 1.5 ay kadar iyi olayandi
Ezgi-123 Serifemete Benim bebeğimde 3 ay 28 günlük oyun halısı, çıngırak, resimli kartlar, hışırtılı bez kitap, diş kaşıyıcı elinde tutması için, hikaye kitabı okuyorum resimleri ona gösteriyorum. Çok yüzüstü yatmayı sevmiyor iki dk da olsa gün içinde yastığa yatırıyorum ve anakucağına oturtup bol bol konuşuyorum. Tabi bunların hepsini çok az sürelerde yapıyoruz sıkılıyor sonra mızmızlanınca kucakta ev turu sonra emme😂
kitapkurdubebeninanasi Serifemete oğlumla her gün yeni oyunlar aktiviteler deniyoruz. Bu denediklerimizi instagram ve tiktokta ‘harikaaktiviteler’ sayfamdan paylaşmaya başladım. Her aya uygun eğitici dil gelişimini destekleyen bol kazanimli aktiviteler paylaşıyorum. Küçük bebekler için de ay ay 5er öneri şeklinde reelsler paylaşıyorum. Öne çıkanlar kısmına da basit öneriler koyuyorum. bakabilirsiniz isterseniz fikir olur size de😇
Ozlem2323 Oyun halısı,zeka kartları ,hışırtılı bez kitap,tutabileceği çıngırak ,Masal okuma ,ayna zamanı,karın üstü zamanı, pilates topunda zıplama ve karın üstü zamanı,dönence benim kızımı oyalayan şeyler .
Ozlem2323 Kızlar yalnız oyun halısı kullanırken dikkatli olmak lazım gözlerinde kayma yapabiliyor benim yeğenimde yaptı .Oyuncaklara böyle çok aşağı doğru bakmasın bebeğiniz .Bebeğin başını tam oyuncakların oraya denk getirin karşıya bakacak şekilde ayarlayın ve çok uzun süre bırakmayın orda ,tavsiyemdir.
Serifemete Teşekkürlrt kızlar yapmadıklarım varmış aralarında denicem onlarida 🌸 her gün algısı çoğalıyor bilemiyorum napacagimi