annesininbiriciki Cinarveannesi007 aynn elleri kulağında bu aralar bide başını okşuyor banyo yapwr gibi çok komik 😄
Cinarveannesi007 annesininbiriciki bizim kulaklar hep kurumuş kanlı 🥲 engelliyorum ama gece uyurken parmağıyla çekerken yara yapıyor
___momm @M_asal bazıları erken bazıları geç çıkarabiliyor olsun bebis sağlıklı olsunda gelir dişler erken daha ☺️
Tgb1 13 ay 22 gunluk kızım hala dıs yok doktora goturdum normal 17 aya kadar dedı degerlerıne baktı bır problemı yok
2delibirarayagelmemeliydi Cinarveannesi007 8aylik 3 tane çıktı biride gelmek üzere fırçalamaya ne zaman başladınız
Yusufff-41 Cnsahmt eller ağızda herşeyi bi ısırma isteği var bizi yiyecek kollara ellere saldırıyor 🥰ama yok diş gelmiyor geç çıkan dişler sağlam olurmuş diye avutuyorum kendimi ek gıdada verirkende sorun sürekli yumuşak veriyorum diş olsa azcık ısırır falan
Yusufff-41 Cinarveannesi007 bende ilk kez duymuştum ne ateşi ne huysuzluk olmuş sadece burun akıntısı olmuş diş çıkartırken 😊
Cnsahmt Yusufff-41 bizede geçen ay doktorumuz diş yataklari oturmuş dişler heran gelebilir dedi hâlâ bekliyoruz gelmesini ama gelecek gibide durmuyor hiç 🤣 ek gidada çorba ve püreye devam 😊