Cinarveannesi007 Merhabalar hanımlar. Benim oğlum 11,5 aylık 8. dişi çıkardı 🥲 sizde durumlar nasıl, kaç dişiniz çıktı bakalım? Vallahi 5. ayda bir başladı hiç mola vermeden diş dönemi devam 🫣🤫😄😄
Yigit-ve-Annesi Cinarveannesi007 maşallah yahuuu tütütütü 😃 11 aylık 4 dişimiz var iki altta iki üstte ah ah o dişler çıkana kadar hem bebeğim hemde biz neler çektik 😃
___momm @Cinarveannesi007 suan 8 buçuk aylık 6 disi çıkardık şu sıralar burun ve geniş akıntısı çok fazla ve huzursuz galiba yine diş geliyor 🥹
Cinarveannesi007 ___momm yaa geçmiş olsun. Gribal enfeksiyon olmasın çünkü diş burun ve geniz akıntısı yapmaz ki 🙄
Cinarveannesi007 jasmine16 ben hep korkup püre blender yaptım. Katı yemez diye endişeliyim ama domates, et, balık, pankek gibi katı gıdaları severek yiyor. Ama yemeklerin kıvamı katı ve fazla pütürlüyse yemiyor
Mert_karanannesi Benim oğlumda bir ysşına yeni girdi 10 aylıkken iki diş çıkarttı daha da yok herlde alt iki dişinin yanlarından gene çıkacak kabarmış baya emzirirken felan ısıryorda ishal iştahsz herlde diş çıkaracaz
annesininbiriciki Cinarveannesi007 aynn elleri kulağında bu aralar bide başını okşuyor banyo yapwr gibi çok komik 😄