barlassmoom Kevserakb elazığ köy tarhanası fırında mantarlı patatesli tavuk sebzeli domatesli bulgur pilavı salata ve meze çeşitleri😇
MommysMini Kevserakb erişte çorbası et sote pirinç pilavı salata yaptım bugün biraz uğraştım bebişim uzun uzun uyudu maşallah nazar değmesin 😂😂
mel1900 barlassmoom Çocuğu olup pratik yemek olarak bunları yapan anneler var mı gerçekten 😦 MAŞALLAH VALLAHİ
[silindi] Ben hemen biber, patlıcan, patates kızartıp üzerine domates sosu döküp yanına da cacık yapacağım. 🌺
barlassmoom Kevserakb teşekkür ederim Allahım sağlıkla ağız tadıyla sofraya oturmayı nasip etsin hepimize 🤍
Kevserakb MommysMini ay maşallah sabahtan beri sadece börek sarabildim bir tabak da ben alabilir miyim🤣🤣
barlassmoom mel1900 bana bu tarz yemekler çok pratik geliyor ben aynı zamanda çalışıyorum evden o yüzden kızartma ya da mesela kuru fasulye falan daha zor geliyor:) bir de çok acıkıyorum yahu yemek yiyemiyorum gündüz akşam şöyle güzel besleneyim diyorum
mel1900 barlassmoom Ben hiçbir türlüsüne yetişemiyorum. Evi toplayıp temizlemeye kalksam akşam oluyor. Bravo size gerçekten. 👏🏻 Utandım vallahi kalkıp yemek yapayım birazcık😊
Sonundabende12 Kevserakb tavuk kızartması patates kızartması yanına fesleğenli makarna yarın da et sote pilav cacık cücüğüm kucağımdan hiç inmesede mecbur yapıyoruz 😍
Mina-Mustafa13 Kevserakb fırında sebzeli tavuk, makarna , havuç tarator birde irmik helvası yapacağım
barlassmoom mel1900 aşk olsun ne utanması bakmayın benim bebeğime anneanne babaanne bakıyor benim yanımda ben çalışıyorum işimin arasında gidip yapıyorum. tek başına çocuk bakmak dahi çok çok zor utanmak falan hiç olur mu.🙏🏻 ben pis boğazım eşime ekmek peynir versem et yedim der tek laf etmez sağ olsun ama ben yemek olmadan duramıyorum 🫢
mel1900 barlassmoom Doğum yaptığımdan beri tek bakıyorum. Bazı zamanlar dışında pek zorlandığım söylenemez bebek bakımı konusunda. Ama bu yemek konusunu bir türlü düzene sokamıyorum. Benim eşimde sizin eşiniz gibi yemek aramaz, sormaz. Belki de onun rahatlığından kaynaklanıyor durumum🤷🏻♀️