CanMomy Annişler dün oğluma ıspanak yemeği yapmıştım pirinçli sırtı dudak kenarı ve dili kırmızı kırmızı oldu dili açıyor galiba mama içmiyor çok huysuz evde doğal yöntem ne yapabilirim geçmesi için zatiden damla kullanmaya başladım oğlum 11 aylık
Irmakmelegim CanMomy kafanıza göre bisi yapamazsınız hemen çocuk doktorundan bir randevu alın en azından çocuğa daha farklı bri ilaç verir zaditen damla alerjik öksürük nezle de kullanılir besin alerjisi çok ayrı bisi kızımda kullandım öksürük için 1 ay kdr ordan biliyorum bu arada kızım 22 aylik
CanMomy Irmakmelegim doktorumla konuşup zatiden veriyorum zaten kuzum kafama göre değil yani kafama göre bişey yapmam zaten şişede ilaç ismi sormuyorum bildiğiniz doğal yöntem var mı diye soruyorum
Irmakmelegim CanMomy bakın o damlayı bende kullandım kızımda alerjik öksürük için ama doktorumuz verdi kafaya göre baslanmaz
CanMomy Irmakmelegim hala kafaya göre başlanmaz diyorsunuz ya doktorum verdi diyorum hanımefendi anlama kıtlığı falan mı var
CanMomy Irmakmelegim alerji için demiyorum zaten ağzındaki yara için soruyorum pamukçuk için nasıl karbonat vs öneriyolar o anlamda anlamadan yorum yapmayın lütfen ya