tatlibiranneo Kızlar bezelye ne zaman alınır buzluga atmak için ve bulunduğunuz şehirde bezelye ne kadar , normal fiyatı nedir ben hiç almadım da😀bugün sordum 25 dedi almadım
Nacafa tatlibiranneo ben geçen sene kendi bahçesinde eken bir tanıdığımdan 13 TL’ye almıştım o ara piyasası 20 civarıydı diye hatırlıyorum
Mtbuaaa tatlibiranneo geçen hafta 30 tlye aldım eve gelince neden aldım diye sorguladım ama yemesi çok güzeldi 😂
Umutveannesi tatlibiranneo dün pazarda 25ti bizim burda. Normal yani fiyatı bence. Şimdi çıkma zamanı zaten alıp buzluğa atabilirsiniz
Minikkusuumm Mtbuaaa ben alıp buzluğa koydum ama daha erken dedi annem içleri daha tam dolmazmiş bu aylarda
Gulceninannesi25 tatlibiranneo geçen haftalarda 15 liraya alıp koydunm buzluğa muglqda yim ben ilk başta 30a 25 e falan satiliyordu
Mtbuaaa tatlibiranneo evet evet zamanı Ben tezgah aramadan direk bulduğumdan almıştım fiyat olarak belki daha uygunda vardı bakmadım bile
Halimea tatlibiranneo bizde yenmiyor , ama yine de yemeklere kullanıyorum diye yarım çuval almıştım. Kilosu 15 ,₺ idi 5 gün önce.
Gulceninannesi25 tatlibiranneo ben direkt ayıklayıp yıkayıp koyuyorum biraz haslayanda vardır belki etli yemeklerde yada sade patatesle kışın pişiriyorum güzel oluyor
Babymom33 tatlibiranneo bizim burada yetişiyor bezelye 1 ay once çıktığımda pazara 10 lira ydi sonra doğum yaptım çıkamadım