M_06_P Merhaba sevgili anneler bebeklerimizin kafasında olan kepekler nasıl gidecek bir önerisi olan varsa yazabilir mi lütfen teşekkür ederim
jap M_06_P konaktan bahsediyorsunuz sanırım. Zeytinyağına biraz karbonat atın peeling yapar gibi ovalayın konakları. Yarım saat bir saat bekletin süre size kalmış. Ters tarafa tarayıp yıkayın
jap Derya-Anne benimkide 4 yaşında kabuklanma var bölge bölge. Yağ sürüyorum ama pek işe yaramıyo fazla yaptırmadığı için
Derya-Anne jap benim kızımda kabuklanma değil canım direk kepek var 3 hafta önce 1 hafta hastanede yatmıştı orda terleye terleye olmuş sanırım elinde sürekli damar yolu ve serum olduğu için duşta aldırmadım sanırım ondan oldu
jap Derya-Anne ecowell diye bi şampuan var konaklara falan iyi geliyo belki kepeğe de iyi gelir bilemedim
xtutku Derya-Anne head and sholders in kepek şamğuanı var aşırı iyi bir günde temizlefi benimkini çocuğa kullanılırmı bilmiuorum ama çk iyi
Derya-Anne jap hiç duymadım daha önce bu şampuanı ben 2 çocuğumada doğduklarında beridir hep Dalin kullaniyorum
Derya-Anne xtutku eşimin yeğeni eczanede çalışıyor ona sordum bizim şampuanımızdan kullansam olurmu hep kepek saçları dedim olmaz yenge onu kullanma dedi