Seymust Didem1903 Bence bir sorun yoktur kızımı deldirdim yeni 1,5 yaşında sorun olsa onu delmezlerdi. Ben geç bile deldirdim tanıdığım çoğu İnsan bir kaç aylıkken deldiriyor
Derya-Anne Didem1903 emzirmeyle kulak deldirmenin arasında bı bağlam göremedim ben. Sonuçta bı anestezi veya bı ilaç almayacaksın kulağına soğutucu sprey sıkıp delecekler bişey olacağını sanmıyorum
Didem1903 Ysgl26 iltihap falan olursa diye korktum birde fazla mı pinpirikli oldum anne olunca acaba 🤣🤣🤣 acemi anneyim de
Aybarsin_anasi Geçen hafta ikişer tane deldirdim iki kulağımı. Bı sorun yaşamadım zaten alakası da yok. Anesteziyle yapılmıyo ki. Soğutucu spreyle yaptılar
Didem1903 Seymust kızımın kulaklarını da deldirmek istiyorum aslında ama büyüyünce kendi isteyince deldirmek daha doğru diyorlar :( kararsız kaldım
Aybarsin_anasi Didem1903 fucidin kullanıyodum ama çok kullanamadim unutuyorum malum bebekle uğraşırken.
Didem1903 Ysgl26 şimdi şöyle oluyo bebekken evde iğne ile delmişler yamuk hep rahatsız oluyorum küpe takarken bugünde kuyumcu dan küpe alacaktım adam düzeltelim dedi 🤣🤣
Seymust Didem1903 Kızın 19 aylık yeni deldirdik o kadar mutlu ki herkese küpelerini gösteriyor aynanın karşısında kendine bakıp bakıp gülüyor
Gokidiles Emzirirken he. tragus deldirdim hem normal 2. Ve 3. Deliklerimi emzirmeye engel olabilecek bir durum yok
Didem1903 Gokidiles aslında bir kere hamileyken deldirmek istedim delmediler o yüzden aklımda sorun olabileceği düşüncesi kalmış. Alakası yok bencede ama taze anne olunca bi şaşkın olunuyo her şeyi sorguluyorum ve mantıklı düşünemiyorum sanırım :(