bmmomss -Eraymoms- akşam maç var diye abur cubur, çerez, meyve birde hamburger patates kızartması yapıcam sofraya öyle ortaya karışık 😂
-Eraymoms- sezer2022 kimileri sevmez evet ben egeli olduğum için annem sıklıkla yapardı evde alışkınız yeni 😄😇 oh ne güzel yemek derdin yokmuş
-Eraymoms- Balkizlarim yaa sizde bamya demek afiyet olsun 🤤😍 bir yorumda seninle tartışmıştık sanırım kusura bakma lütfen hakkını helal et bazen benim kafa atık oluyor 😅
ruveydaensar bmmomss ay çok iyiymiş . Ben de ne yapsam diye düşünüyordum mantıklı. Hamburger ekmegi hazır mi kendiniz mi yapıyorsunuz 🤭
-Eraymoms- 16ilknur Çok teşekkür ederim sizede afiyet şeker olsunn menü çok güzel 💕💕😋😍 yazın yayla çorbası çok iyi oluyor baymıyor hiç
Beyninizikullanmakucretsizdir -Eraymoms- bayılırım bamyaya uzun zamandır hiç yememiştim 😥 neyse yaz geliyor alayım Allah’ın izniyle 🤤 Dün tavuk döner yapmıştım mahvetti bizi çok yedik çünkü bugün hafif olsun istedim 😂 Mercimek çorbası Salata
-Eraymoms- Beyninizikullanmakucretsizdir afiyet olsun canım 😍 evet bende severim bamyayı ekşili oldumu birde 🤭🤤 tavuktan sonra bende genelde sebze yapıyorum hafif yemekler
-Eraymoms- GericekilmeKorunmaDegill evett sıcakta pek yiyesi gelmiyor insanın ama menün çok güzel afiyet olsun 😋🥰💓💖
-Eraymoms- Elaninannesiiii nohutu da cok severim gaz yapar diye yiyemiyoruz su aralar afiyet olsun canım 💓💓💖💖💖