tugbac Merhaba bebeklerinizin dişlerini nasıl fırçalıyorsunuz? Ben fırçalamaya çalışıyorum ancak bebeğim sadece fırçayı elimden alıp yemeye çalışıyor ağzını çalkalayamıyoruz, bebeklerinizi diş fırçalamaya nasıl alıştırdınız?
benkosarim tugbac önce siz fırçalayın sonra onu yapmasını isteyin sizden ne görürse onu yapmaya başlıyor
Derya-Anne tugbac ben eczaneden yutulabilen macun alıyorum çocuklarıma hatta geçen gün evdeki bitmişti yenisini aldım fırçalarına çok az macun sürüyorum ilk biraz ikna olur izin verirlerse ben fırçalıyorum dişlerini çünkü kızımın dişleri çürük doktora götürücem 2 hafta sonra randevumuz var oğlumda biraz kanı düşük çıktı demir şurubu kullanıyoruz doktor dişlerine değdirme değerse de fırçala onunda çürümesin dedi bazen bana fırçalatıyolar ikiside bazende biz kendimiz yaparız diyolar yaptırmıyolar benim kızım 4 yaşını geçti hala tükürmeyi bilmez öğretemiyorum o yüzden ağzını çalkalayamıyor oğlum zaten daha küçük 21 ay 29 günlük o hiç bilmiyo
tugbac Derya-Anne ben de eczaneden yutulabilir macun aldım. Ama yine de keşke tükürebilmeyi öğrense sanırım daha erken, teşekkür ederim.
benkosarim tugbac dişleri çıktıktan sonra başlayabilirsiniz macun sıkmanıza gerek yok sadece normal fırçalasın 3 yaştan sonra da temiz içerikli bebek macunu kullanırsınız