Hll40 Annelerim merhaba bebeğim sürekli sırt üstü yatıyor ben sağa sola çevirmek istesem de kendi ne yapıp edip dönüyor sırt üstü kafası bana göre biraz düz gibi geliyor düz kafa yastığı kullananınız var mı kaçın cı ayda başladınız ve fayda gördünüz mü bebeğim iki aylık doktorlara bakarsan önermiyorlar napmamız lazım 🥹🥹🥹🥹
Aaybarss Hll40 Ben kullandım 3 de yada 4 de başladım ilk kullandığım işe yaramadı başka aldım çok şükür o mu toparladı yoksa dönmeye başlayınca toparlıyor dediler dönmeye başladıgından mı oldu bilmiyorum ama kafana takma emin ol toparlıyor çok denk geldim düz olup toparlayan bide ırsi oluyor bana doktor ırsi demişti çünkü ablamın bebegşde hep sırt üstü yatıyor maşallah yumurta gibi.
ballibebekannesi Hll40 evet kullanıyorum ama klasik yastıklar gibi değil civilde mycey in boğulmayı önleyici terletmeyen ve düz kafayı önleyen yastıkları var incecik zaten bebeğim 1 aydır kullanıyor rahat ettik biz terleme için almıştık işe yarası ve fiyatı çok çok uygun🤗
Aaybarss Hll40 daha önce başka marka kullandım ama onun hiç faydasını görmedim 1 ayım boşuna gitti sonra bunu aldım bundan memnun kaldım ama geceleri uyuduktan sonra inatla yastık koydum yan döndürüp sırtına ilk geceler aglayarak kalkıyordu sonra alıştı altını degiştiriken oyun oynatırken hep bunu kullandım. Şuan çok şükür yumurta gibi.
alya00 Aaybarss faydasını görmediğiniz marka hangisiydi şu an bende kullanıyorum ve faydasını görmedim
Aaybarss alya00 ama toparlıyor dönmeye başlayınca kafaları bizimki çok belliydi şuan çok şükür erkek çocuğu die kafaya çok takardım.
Hll40 ballibebekannesi bebeğiniz kaç aylık aceba bizimkisi 2 aylık suan sağa sola çevirerek yatırmaya çalışıyorum
izd Hll40 doktorumuz kesinlikle hayır dedi. Yatakta sadece bebek olacak dedi. Üstünü bile örtmedim. Şu anda beş aylık. Geceleri sırt üstü yatırdım, benim kontrolünde gündüzleri yan yatırdım, kafa şekli sorunu olmadı çok şükür..
ballibebekannesi Hll40 5.5 aylık ama keşke doğar doğmaz keşfetseydim normal yastık gibi değil kitap gibi ince😂 benim kızım da doğduğu günden beri kafa hakimiyetine sahip hiç kafasını ellettirmedi rahat ederdim bilseydim