Dupduru19 Çok kötüyüm 2 haftadan fazladır öksürüğüm var ama geçmek bilmiyor. Balgam olduğunu farkediyorum hırıltışı solunumum var ama o balgam bir türlü çıkmıyor öksürmekten boşa nafile gbi ya sanki hiç öksüremiype gibiyim nefesim kesiliyor bir yerden sonra. Hani nefes borcunuza tükürük filan kaçarsa refleksle nefes alama kadar öksürürsünüz peş peşe aynı o şekildeyim. Kontrol edemiyorum özellikle geceleri yada uzanınca çok oluyor. Hamile olduğum için bitkisel şeylerle kendim geçirmeye çalıştım ama geçmedi dün hastaneye gittim film çekemedi sadece kana baktı ve yüksek enfeksiyon çıktı diye antibiyotik başladı ama pek umutlu değildi hamilesin amca bunu verebilirim 5 gün kullan geçmese tekrar gel dedi ya ve dünden beri aynıyım biraz daha bekleyeyim kullanayım ilacı tamam ama bu ciddi birşey olabilir mi sa film filan çekilip ciğerlerime bakılmadı sonuçta. Öksürmekten bebekte içerde kasılır oldu kasıklarımda ağrı giriyor hep bebeğe bşy olur diyede korkuyorum açıkcası ve her öksürmede altıma kaçırıyorum ya lütfen bu öksürük nedir ne geçirir belki birinizin fikri işe yarar 🤲😔
Lilybaby Dupduru19 astım olabilir polenlerin en yoğun olduğu dönemdeyiz. Hamilelikte kullanılabilecek inhalerler var onları sorun doktorunuza
Mommi2 Kaganpasa20 Dupduru19 canim cok gecmis olsun yillar evvel duydugum alip uyguladigimda sifasini gordugum yikanmamis koyun yununu sana tavsiye edecegim..internette siparis verebilirsin gece sirtina koyup yatacaksin balgami sokmekte cok faydalidir arastirabilirsin eskiden dedelerimiz nenelerimiz bu skeilde tedavi olurmus hatta birde gunluk sakizi alip onu tavada yakar koyun yununu ustune koyup tutsuyu icine cekmesini saglayip oyle sirtina koyarsan daha cabuk sifa bulursun..ben minik bebegime bile yapiyorum asiri etkili o gece bile mesela oksurugu kesiyor rahatlatiyor bakgama ceviriyor..umarim sifa olur
Olurolur Dupduru19 Ben balgam söktürücü kullanmıştım malesef tek öyle gecti birde mazejik boğaz spreyi 3 4 güne duzelmistim
Dupduru19 Lilybaby peki önce astım teşhisi konması gerekmez i ilk defa böyle oldum birden astım olunuyormu😔 sigara filan kullanmadım hiç ama eşim çok içer yanımda babamda bekarken çok içerdi onlardan mı etkilendim aceba.
Lilybaby Dupduru19 astım her yaşta çıkabilir bende de 25 yaşından sonra çıktı sadece sigaraya bağlı değil bir çok şey etkilemiş olabilir. Hamileyken vücudun gösterdiği tepkiler değişebiliyor en iyisi göğüs doktoruna da gitmeniz
mel1900 Bir bardak süte 3 4 hatmi çiçeği atın bir parça da zencefil ve yarım çay kaşığı kadar zerdeçal atın,bunları kaynatın içmeden önce bal koyup için. Benim alerjiden kaynaklı öksürüğümü kesiyor. Bir kaç gün deneyin rahatlatır.