AnnaKarenina_ Bu kadar terlemesi normal mi ? Yani kafası terliyordu ama şuan yatak komple su içinde böyle yattı üstüne sadece bunu örttüm ve kombi vs açık değil hava zaten soğuk gibide şok oldum neden olabilir başına. Öyle gelenler var mı ?
incitomm AnnaKarenina_ havalar sıcak polar biraz fazla sıcak olur bu aralar salgın var bebeğim hasta çok terliyor buna yakın diyebilirim ben sadece muslin örttü ortuyorum dikkat edin
endoplazmikretikulumiste AnnaKarenina_ d vitamini eksikliği olabilir raşitizm diye de okumuştum ama emin değilim
_isabella AnnaKarenina_ bu kdr terlemeyi bilemedim de sakın susuz birakmayin bol su icsin ihmal etmeyin. Su kaybetmis cunku
AnnaKarenina_ incitomm ama bizim ev serin bu polar da aşırı sıcak tutmaz birde hiç bişi örtmesemde sucuk gibi terliyor
AnnaKarenina_ endoplazmikretikulumiste eksikliğimiz var 2. Kutu damlayı kullanıyoruz son zamanlarda çoştu terlemesi
AnnaKarenina_ Minigim38 demir b12 d vitamini hepsini 3 aya yakındır alıyoruz eksikti toparladı anal apse mevcuttu ondan şüphelendim bi ara
Ysmndmrl AnnaKarenina_ aşırı terleme d vitamini eksikliğinden de kaynaklana bilir ama üstüne örttüğünüz biraz kalın gibi birde çıplak teni sanki daha çok terletecek bir yapısı var gibi ben kızıma ince Müslüm örtüyorum sadece bazen onla bile terliyor
AnnaKarenina_ Ysmndmrl ben normalde üstünü giç örtmem zıbınla yatırırım bu sefer uyurken üstünde bişi yok diye battaniye örttüm oda o kadar hafif ve ince ki aşırı sıcak tutma ihtimali aklıma gelmiyo