AslhanDivarc ygmr ahhh ah çok severim ama fırsat olmuyor. La casa da papel, bates motel, sleepy hollow, game of thrones, daha vardı da unuttum isimlerini☺
domatesim AslhanDivarc sleepy hollow nasıl 🤨 internetimiz olsa ben de severim izlemeyi. Tivibuda gördüm oradan açıyorum bazı dizileri. Şimdi how i met izliyorum foxlife da.
AslhanDivarc domatesim eski cağlardan bir adam günümüze geliyor mistik şeyler anlatıyor başsız süvari falan var. Başroldeki adamın aksanı çok tatlı😁
egee ygmr fringe bu zamana kadar izlediğim en iyi bilim kurgu romantik dizi kesinlikle 👍🏻💃🏻ondan sonra hiç bi dizi o kadar keyif vermedi 🤗
ygmr yaa kizlar hepsini acasim geldi simdi😂hangisinden baslasam bende izleyebilecek olanlara oneri sunayim kesinlikle the 100 izleyin derim her bolumu bir film tadinda👍👍👍
Slalaylau ygmr siz izlemişsiniz zaten the 100 ı ben de çok sevdim diğer yazdıklarım da büyük ihtimal hoşunuza gider o zaman
Reckless ygmr breaking bad izlemediyseniz favorimiz 😁 the walking dead, the 100, dr house, mentalist güzel. Devam eden dizi istiyorum derseniz the walking dead.. Acık da güleyim derseniz de how ı met your mother 😁
Pelrenc Reckless breaking bad hayatımın dizisi kaç kere izledim hatırlamıyorum 😍 The walking dead ise bırakamadığım demirbaşlarımdan🙈 ssizinle dizi zevklerimiz aynıymış 😊👍🏽