12-ilknur 5 ayda ek gıdaya geçtik tadım tadım 6 aylık yeni dün lor peynir patates havuç yoğurt elma su verdim kakası neden böyle anlamadım siyah siyah birşeyler var bakarmisiniz
MamaBearGigi 12-ilknur merhaba, isterseniz tarif edin, çünkü bildiğim kadarıyla kaka görseli koymak yasak
Miniz 12-ilknur muz gibi lifli gıdalar yiyince kısa kısa siyah iplik gibi kakada olabiliyor. Doktorumuz normal demişti.
anymom Siyah iplik görünümündeyse onlar gıdalarda ki liflerden kaynaklanıyor diye biliyorum. Havuç ve patates lifli gıdalardan
12-ilknur anymom bir aydır hemen hemen veriyorum elma muz daha hiç vermedim ama korktum bende görünce hiç olmamıştı daha önce
anymom 12-ilknur bağırsakta tam olarak sindirilememesinden kaynaklanıyor. Vereceğiniz ek gıdaları iyice ezin püre haline getirin anne sütü alıyorsa anne sütünden mama yiyorsa mamadan ekleyip sıvı formda yedirmeyi deneyebilirsiniz
12-ilknur anymom anne sütü ile besleniyor mama vermiyorum hiç biraz pütürlü veriyorum alışsın diye eziyorum güzelce hasladigim suyla hafif yumusatiyorum aslinda
anymom 12-ilknur pütürlü yemek için henüz küçük bağırsakları hazır değil ve muhtemelen o yüzden sindiremiyor. Dediğim gibi iyice ezin sütünüzle yada suyla sıvılaştırıp verin. Tabi ben tecrübemden yola çıkarak böyle söylüyorum bir çocuk doktoruna danışmanız en doğrusu olacaktır 😊
anymom 12-ilknur dediğim gibi gıdaları sindirememiş olduğu gibi çıkmış bana bir problem var gibi gelmedi ama siz yine doktorunuza danışın