MaryAsu Merhaba kızlar ben 22 yaşındayım 9 aylık kızım var evlendikden beri çok zayıfladım hamile kaldım çok kilo almadım doğar doğmaz kilom gitdi 53 de durdum 53 iyiydi ama 49 çok az ne giysem önceki gibi yakışmıyor, gitdikce zayıflıyorum hamilelikden korunma ilacı içiyorum ondan olur diyorlar ama onu kullanmadan önce zayıfdım zaten bebeğim oldukdan beri hiç iştahım yok bu aralar çok yorgun da oluyorum kızəm büyüdü çok yoruyor beni vakti vaktinde uyumuyorum yemek yiyemiyorum ondan böyle oldum sanırım birde eşimle çok kavga ediyoruz çok sinirleniyorum keyfim olmuyor hiç bir şeye hevesim yok önceden böyle değildim hayat doluydum kendime çok vakit ayırırdım şimdi biraz kilo almak istiyorum yada iştahım açılsın istiyorum tavsiyeleriniz neler?
Ucansupurge MaryAsu yulaf,tahin, pekmez,muz, süt veya kefir,fındık,ceviz,badem hepsini blendara at aksamlari iç kilo alırsın. Önemli olan boş karbonhidrat almak değil önemli olan sağlık ve kalorisi yüksek gıdalar tuketmek
2_premses_annesi MaryAsu aynı şeyleri yaşadım ilk kızımda psikolojim bozulmuştu resmen 68 boyum 52 kg falan kilom vardı . İnsan içine çıkasım gelmiyordu. Bende kaygı vardı eşimle aram çok bozuktu sizinle psikolojik olabilir . Şükür şu an iyiyim 62 kg
burnumagelioduuujfklkl Alissinannesi hepsini yiyip yinede 40 kilo olan ben🤦♀️😅 ben yediğim halde alamıyorum
orguormeyisevenanne Alissinannesi ah ah ben de ama bi türlü veremiyorum 🤦🏻♀️😂 73 kiloyla hamile kaldım 100 kiloyla doğuma gittim şuan 80im evlenmeden önce 60tan yukarı cıkmazdım😂😂
orguormeyisevenanne burnumagelioduuujfklkl Hayalimi yaşıyosun resmenn jfjfuf yiyip yiyip kilo alamamak aaaah dünyanın en güzel şeyi olsa gerek😂😂😂
Anr5155 burnumagelioduuujfklkl kız senin 4 çocuğun yok muydu anam 4 çocuk doğurup makarna pilav yiyip nasıl 40 kilo kalıyorsun sırrını bizimle de paylaş
Alissinannesi burnumagelioduuujfklkl ay keşke bende öyle olsam 😀 of kiskaniyorum böyle insanları keşke metabolizmalarimizi değiştirebilsek😀
Alissinannesi orguormeyisevenanne bende hamile kaldığımda53 tüm şuan 63 kiloyum on kilo fazlam var ama asla veremiyorum 😀
burnumagelioduuujfklkl orguormeyisevenanne herkesin derdi başka işte😅 bana göre güzel değil bende birazcık kilo alabilmeyi isterdim🫣
burnumagelioduuujfklkl Anr5155 evet canım 4 çocuğum var hepsi sezaryen oldu sezaryen kilosu bile kalmadı hep standart 40 oluyorum inmiyor çıkmıyor
orguormeyisevenanne burnumagelioduuujfklkl 😂😂 Aynen kilosu olan zayıf olmak istiyo zayıf olan kilo almak istiyo halimiz harap🤦🏻♀️😂
burnumagelioduuujfklkl Alissinannesi bende sizi kıskanıyorum jfjfjkf keşke benimde 10 kilo fazlam olsa🫣 almak vermekten daha zor bence🤦♀️
musmuss burnumagelioduuujfklkl yemek yemek dünyanın en güzel şeyi yememek zor olan asıl yani kilo vermek zor olan kolay olan almak benden tüm isteyenlere feda olsun 20 kg kadar verebilirim isteyen herkese 😀 72 kiloyum
Melissamom MaryAsu maalesef biraz da bünye meselesi zayıflık. Ben 45 kiloyla hamıle kaldım 27 kilo aldım şu an yine 45 kiloyum. Kendimi bildim bileli ne bir kilo aşağı ne yukarı oluyor. Ben iştahlıyım yemeyi de severim ama dikkat ederim ne yediğime. Ekmek, hamurişi, paketli hazır gıdalar, abur cubur bunlardan uzak dururum. Rafine şeker mümkün olduğunca tercih etmem. Önemli olan sağlıklı kalorisi yüksek gıdalarla kilo alabilmek. Beslenmene dikkat ettiğin halde alamıyorsan da kan değerlerin, genel sağlık durumun önemli. Bunlar iyiyse hiç dert etme metabolizma hızlı çalışıyor demek.